Borongan DMX LED nongkrong pabrik Ball jeung pabrik | LED Innovator

DMX LED nongkrong Ball

Pondok Description:


  • Min.Order kuantitas: 1 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100.000 Piece / Potongan per bulan
  • Istilah pembayaran: 30% pikeun ngamimitian urutan, 70% saméméh pangiriman
  • Model No.: LI-DMXLB
  • Diaméterna: 20CM, 30CM, 50CM
  • Input tegangan: DC24V
  • Kakuatan Konsumsi: 12W (20 30cm); 24W (50cm)
  • Protocol: DMX512
  • Piksel kuantitas: 1 PX
  • Sumber lampu: RGB SMD5050 LEDs
  • LED kuantitas: 48 (20 30cm); 96 (50cm)
  • Nempo Angle: 360 °
  • Peunteun IP: IP65
  • jéntré produk

    Tags produk

    DMX nongkrong Ball (6)

    DMX nongkrong Ball (1) DMX nongkrong Ball (2) DMX nongkrong Ball (3) DMX nongkrong Ball (4) DMX nongkrong Ball (5)  DMX nongkrong Ball (7) DMX nongkrong Ball (8)


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

    kategori produk