Tentang Kami

LED Innovator Téhnologi Co., Ltd nyaeta hiji supplier profésional ti DMX cahaya, ogé leyuran cahaya ngarah provider.LED Innovator husus di DMX Sistim ngadalikeun, cahaya hiburan DMX, DMX cahaya arsitéktur sarta cahaya komérsial.

Salaku produsén anjog tinggi-tech, Cicih ngembangkeun boga fasilitas sorangan keur R & D, Manufaktur, Penjualan, rojongan customer dina widang Sistim ngadalikeun DMX na DMX dipingpin lights.The equipments produksi canggih mastikeun kualitas alus teuing jeung pangiriman gancang papanggih klien kami ' demand.We LED Innovator batang ka prinsip "warna hirup anjeun, sarta ngawujudkeun hasil multi-win".