Babagan awake dhewe

LED Innovator Technology Co., Ltd punika Supplier profesional saka DMX Lighting, uga solusi cahya anjog provider.LED Innovator specialized ing DMX sistem Ngontrol, cahya hiburan DMX, DMX cahya arsitektur lan cahya komersial.

Minangka Produsèn anjog dhuwur-tech, Beyond pembangunan nduwèni fasilitas-fasilitas dhewe kanggo R & D, Manufaktur, Sales, support customer ing lapangan sistem Ngontrol DMX lan DMX mimpin lights.The Alat produksi majeng mesthekake banget kualitas lan pangiriman cepet kanggo ketemu klien kita ' demand.We LED Innovator teken menyang asas "kanggo werna gesang, lan mujudaken asil multi-menang".